Groen van Prinstererstraat 38862 AA Harlingen
Huurprijs: € 1.090 p/m Neem contact op
Sorry, het versturen is niet gelukt.Bedankt voor uw bericht.
Over de winkelruimte
Aandacht ondernemers! Dit is dé kans waar je op hebt gewacht – een ideale locatie om jouw eigen bedrijf te starten.

Ontdek deze prachtige en verrassende ruimte met een energielabel A+ in de havenstad Harlingen. Gelegen op een plek met een constante stroom van potentiële klanten, dankzij de nabijheid van o.a. een grote supermarkt. Bovendien is deze locatie uitstekend bereikbaar, met parkeergelegenheid voor de deur en nabij belangrijke uitvalswegen.

Indeling van de ruimte is praktisch en veelzijdig: bij binnenkomst kom je in een grote ruimte (ca. 55m2) met toonbank en een handige kitchenette met boiler voor warmwatervoorziening, hal met apart toilet & meterkast en achterdeur die toegang biedt tot achterom. Daarnaast is er een verrassing, namelijk een grote kelder (ca 55m2) die met vaste trap bereikbaar is en perfect kan worden benut als bijvoorbeeld magazijn, extra winkelruimte of werkplek.

Enkele kenmerken van de te huren ruimte:
- verwarming middels cv-ketel;
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- vloer v.v. plavuizen;
- huurprijs € 1.090,- per maand

Grijp deze kans en geef jouw onderneming de perfecte start op deze veelbelovende locatie in Harlingen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Informatie over Harlingen:
Harlingen is een stad in de provincie Friesland, gelegen aan de Waddenzee. Het is een historische stad met een rijk maritiem verleden. Als havenstad heeft Harlingen een karakteristieke sfeer met prachtige grachten, historische pakhuizen en een levendige haven. Het is bekend om zijn authentieke architectuur, zoals de vele monumentale panden en de imposante kerken.
Daarnaast is Harlingen een populaire bestemming voor toeristen, vooral vanwege de veerverbindingen naar de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland. Het is ook een belangrijk knooppunt voor de scheepvaart en de visserij in de regio. Met zijn mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt Harlingen een unieke omgeving om te wonen, werken en genieten.

Informatie over de Oosterparkwijk:
De Oosterparkwijk is één van de meest levendige en diverse wijken van Harlingen. Gelegen aan de oostelijke kant van de stad, biedt deze wijk een mix van woningen, groene ruimtes en voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke plek is om een eigen bedrijf te vestigen welke interessant is voor een breed publiek.