Het gezicht achter Vastgoedboutique UNYK

Aangenaam, ik ben Neeltje Oostra – Bergsma, 44 jaar en trotse moeder van twee opgroeiende tieners. Getrouwd met Eddy, die zijn eigen rentmeesters- en juristenkantoor heeft in het charmante Sneek. Mijn jeugd bracht ik door in een ondernemersgezin midden in het prachtige Gaasterland,  in de Zuidwesthoek van Friesland.

Mijn fascinatie voor de vastgoedwereld werd aangewakkerd tijdens mijn tienerjaren en is sindsdien nooit meer verdwenen. Mijn droom? Ooit mijn eigen makelaarskantoor beginnen.

Hoewel ik enkele jaren in de makelaarsbranche werkte, werd ik in eerste instantie vooral vervuld door het moederschap. Gezien het drukke bedrijfsleven van mijn man voelde dit als de meeste juiste en natuurlijke keuze. Maar met de tijd transformeerde ik mezelf tot een zelfstandig onderneemster. Ik begon bedrijven te ondersteunen op diverse vlakken: administratie, commercie, sociale media, grafische vormgeving en meer.

 

In 2015 volgde een onverwachte wending in ons levensverhaal. Mijn man en ik werden eigenaar van een vakantiepark, compleet met een restaurant, zwembad, verhuur en beheer van 146 vakantiewoningen en een camping. Hoewel de recreatiesector zijn charme had, voelde ik diep van binnen dat dit niet mijn ware roeping was. Het dagelijkse pendelen tussen Sneek en Diever werd steeds zwaarder, en na rijp beraad besloten we onze aandelen te verkopen.

Na een periode van reflectie begon ik een jaar later met de makelaarsstudie, die ik afgelopen maart, na twee jaar hard studeren, succesvol afrondde. Eindelijk kan mijn langgekoesterde droom werkelijkheid worden!

Wat mijn aanpak uniek maakt, is de nadruk op persoonlijk contact en, nog belangrijker, het vertegenwoordigen van uw belangen zoals ik mijn eigen zaken zou behartigen.
U kunt met een gerust hart uw aankoop- of verkoopopdracht aan mij toevertrouwen.

De kernwaarden van mijn werkwijze zijn, goed luisteren, doordachte vragen stellen, diepgaand onderzoek doen, effectief onderhandelen en partijen op een respectvolle en persoonlijke manier samenbrengen.

Als u interesse gewekt is, kom ik graag vrijblijvend kennismaken. Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten.

Tot ziens!

Neeltje Oostra – Bergsma
eigenaresse Vastgoedboutique UNYK