Aankoopbegeleiding

Uw wensen, mijn missie, aankoopbegeleiding op maat

Vastgoedboutique UNYK begrijpt dat een woning niet alleen een huis is, maar een plek waar uw dromen en levensstijl samenkomen. Daarom begint mijn aankoopbegeleiding met één belangrijk principe: uw wensen en eisen staan centraal!

Persoonlijke benadering

Vastgoedboutique UNYK gelooft sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom neem ik de tijd om u te leren kennen. Bij het begin van elke aankoopopdracht ga ik samen met u in gesprek om een diepgaand inzicht te krijgen in wat u zoekt in uw nieuwe (t)huis.
Welke eisen moet uw woning vervulen?
Welke voorzieningen zijn essentieel?
Wat is de buurt waar u van droomt?

 

‘Sightseeing’ tour door de regio

Voordat Vastgoedboutique UNYK op zoek gaat naar uw nieuwe (t)huis, neem ik u mee op een unieke ‘sightseeing’ tour door het zoekgebied waar u wilt wonen. Samen verkennen we de buurten, de voorzieningen en de sfeer van de omgeving. Dit helpt mij niet alleen om uw persoonlijke voorkeuren te begrijpen, maar stelt u ook in staat om een gevoel te krijgen voor het gebied waar u uw mogelijk toekomstige leven gaat leiden.

Vastgoedboutique UNYK geloof dat deze gezamenlijke ontdekkingsreis de basis legt voor een succesvolle vastgoed zoektocht, waarin u woonwensen en het karakter van de omgeving samenkomen.

Uw woonwensen, zijn de gids van Vastgoedboutique UNYK

Of u nu op zoek bent naar een grote keuken, een prachtig uitzicht, een rustige omgeving of juist een bruisende buurt, ik neem uw criteria uiterst serieus. Vastgoedboutique UNYK gaat verder dan alleen oppervlakkige vereisten en begrijpt de nuances die uw huis een echte thuis zullen maken.

 

Een op maat gemaakt zoekproces

Met uw woonwensen en gedachten, ga ik aan de slag om een op maat gemaakt zoekproces te creëren. Mijn uitgebreide netwerk en toegang tot vastgoedbronnen stellen mij in staat om woningen te vinden die perfect passen bij uw woonwensen.
ik screen en selecteer waardoor u kostbare tijd bespaart.

Bezichtigen

Zodra er een woning beschikbaar is die aan uw woonwensen voldoet en die u graag wilt bezichtigen, gaan we gezamenlijk op ontdekkingstocht. Samen met u neem ik uitgebreid de tijd om de woning te verkennen.

Voorafgaand aan de bezichtiging zoek ik van alles voor u uit zoals o.a. het bestemmingsplan, de kadastrale gegevens, bodemloket en publiekrechtelijke lasten en beperkingen. Gedurende de bezichtiging besteed ik speciale aandacht aan de bouwtechnische aspecten en mocht het nodig zijn, dan zal ik u ook adviseren om een bouwtechnische keuring te overwegen.  

 

Onderhandelen

Het proces van het kopen van een woning omvat een cruciale stap: het onderhandelen. Dit is het moment waarop ik voor u als potentiële koper probeer overeenstemming te bereiken met de verkoper over de koopsom en overige voorwaarden van de woning. Het is een kunst die zorgvuldigheid, strategie en inzicht vereist en daar sta ik u met mijn ervaring en expertise graag in bij.

Overeenstemming

Zodra we het eens zijn met de verkopende makelaar over de koopsom en de overige (ontbindende) voorwaarden zal er een koopovereenkomst worden opgesteld door de verkopende makelaar. Ik zorg ervoor dat deze volledig wordt gecontroleerd op (on)juistheden. Zodra deze koopovereenkomst ondertekend is en de ontbindende voorwaarden zijn verlopen stuurt de verkopende makelaar de koopovereenkomst naar de notaris die door u is gekozen. De notaris zal een concept akte van levering opmaken evenals een nota van afrekening. Deze zal ik volledig voor u nakijken en controleren.

Inspectie

Alvorens ik met u meega naar de notaris voor de aktepassering gaan we nog een keer naar uw nieuwe (t)huis toe om deze te inspecteren. We kijken samen of alles nog in dezelfde staat is als toen u de woning heeft gekocht en of alles zoals afgesproken leeg en ontruimd is opgeleverd door de verkopers (eventuele overgenomen roerende zaken daar gelaten).

Vastgoedboutique UNYK noteert de gas, water en elektra standen op een inspectieformulier en laat deze ondertekenen door beide partijen. Zo heeft u achteraf geen discussie hierover.

 

Notaris

Bij de notaris zal de akte van levering worden voorgelezen en ondertekend door zowel de verkopers als de kopers. De sleutels worden vaak na ondertekening overhandigd door de verkopers aan de koper. De notaris zal deze akte van levering bij het kadaster laten inschrijven. Zodra deze inschrijving definitief is. Is de woning officieel van u.

Bent u momenteel op zoek naar een woning of wilt u op zoek gaan naar een woning en is uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend gesprek, waarin we samen verkennen welke mogelijkheden er zijn.

Prijzen

Voor meer informatie over prijzen neem aub contact op. 
Waarom kiest u Vastgoedboutique UNYK:
Integer
Expertise van de woningmarkt
Persoonlijk
Vertrouwelijk
Gepassioneerd
Neem vrijblijvend contact op
Sorry, het versturen is niet gelukt.Bedankt voor uw bericht.