Waarom de naam Vastgoedboutique UNYK

De meeste makelaarskantoren gebruiken in hun bedrijfsnaam het woord “makelaardij” of “makelaars”. Hoewel dit wel heel duidelijk aangeeft wat het bedrijf doet, wilde ik iets anders…, iets unieks.

Mijn inspiratie kwam van boutique hotels en kleine boetiekjes, deze brengen meestal een speciale sfeer met zich mee en zorgen voor een bijzondere exclusieve ervaring. Ik wil mijn klanten ook zo’n bijzondere ervaring geven tijdens één van de belangrijkste stappen in hun leven, namelijk het aan- of verkopen van hun (t)huis. Dus vandaar de naam boutique.

De naam vastgoed omvat juist datgene waar ik me mee bezighoud.
Volgens de Dikke Van Dale betekent "vastgoed" - onroerend goed, en "onroerend" verwijst naar niet-verplaatsbaar, zoals 🏡 huizen, landerijen, 🏢 bedrijfsgebouwen, enzovoort. Vandaar de naam Vastgoedboutique.

Het woord uniek is voor mij een verwijzing naar het geheel waar ik voor sta, namelijk anders dan anders, maar dan in het Fries UNYK.

Met mijn nieuwe makelaardij Vastgoedboutique UNYK streef ik ernaar om een unieke en gepersonaliseerde ervaring te bieden aan al mijn klanten. Ik combineer de exclusiviteit van een boutique met de expertise van vastgoed.

Ik kan u begeleiden bij o.a. de aankoop of verkoop van een woning, maar ook bij verhuurbemiddeling en/of andere zaken welke betrekking hebben op vastgoed.

Met andere woorden:  - uw persoonlijke makelaar -