Sleutelklare villa op Landgoed Woldberg

nummer 77 aan de Aasingel

U zoekt een sleutelklare villa op een ruime kavel waar u kunt genieten van uw optimaal woongenot in een natuurlijke omgeving? Dat kan op Landgoed de Woldberg!  

Op kavel nummer 77 aan de Aasingel op Landgoed de Woldberg wordt op een perceel van maar liefst 2065 m² deze prachtige levensloopbestendige villa gerealiseerd.

De villa heeft een woonoppervlak van 153 m2, een royale gelijkvloerse woning waar u kunt genieten van uw vrijheid in een natuurrijke omgeving. Wakker worden met een prachtig uitzicht over uw eigen ruime tuin, dat kan hier!

De villa is ontworpen door B&V Bouwmeesters, door de welstandcommissie getoetst, en de aannemer voor het realiseren van de villa is geselecteerd. Hierdoor kunnen we deze kavel + villa sleutelklaar aanbieden. U wordt volledig ontzorgd en u heeft een heldere planning qua oplevering.

De prijs bedraagt € 885.000,- inclusief BTW vrij op naam. Deze prijs is inclusief de aankoop van de kavel, bouwkosten en het installatiewerk inclusief badkamer met tegelpakket (stelpost) en een keuken (stelpost). Alles is nog naar uw smaak aan te passen, waar B&V Bouwmeesters u graag in ondersteunt.  

Globale indeling:
Vanuit de overdekte entree komt u in de ruime hal welke toegang geeft tot de riante woonkamer, met eetkamer en open keuken. Via de openslaande deuren (meerder opties) bereikt u de royale tuin. Vanuit de hal zijn het toilet, de meterkast, 1 van de slaapkamers, badkamer, de hobby-/ slaapruimte en de ruime berging bereikbaar.

Uiteraard is de woning energiezuinig, waarbij er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke isolatiematerialen met een hoogwaardige afwerking. De woning is voorzien van een Nibe lucht/water warmtepomp met een buffervat voor warm water, vloerverwarming door de gehele woning en (zwarte) zonnepanelen met een totaal vermogen van 5265 WP.

De badkamer is voorzien van Villeroy en Boch sanitair met een tegelpakket (stelpost). Hierin heeft u alle ruimte om uw eigen voorkeuren te verwerken tot de badkamer van uw dromen. De woning is voorzien van een hoek keuken, (stelpost) welke u ook nog geheel naar uw wensen kunt samenstellen.

Waarom kiest u Vastgoedboutique UNYK:
Integer
Expertise van de woningmarkt
Persoonlijk
Vertrouwelijk
Gepassioneerd
Neem vrijblijvend contact op
Sorry, het versturen is niet gelukt.Bedankt voor uw bericht.